Pensioenadvies DGA

Gonnie Bruis heeft een zeer groot specialisme op het gebied van het DGA pensioen. Ze is zeer ervaren in het pensioen in eigen beheer en de oudedagsverplichting (ODV). Daarnaast kan ze DGA’s helpen met de keuze om via privé (banksparen/beleggen) of via de BV voor pensioen te sparen.

Pensioenadvies voor ondernemers

Voor een ondernemer is een pensioenadvies vaak gekoppeld aan het vermogen in zowel de BV als in privé. De ondernemer wil op een gegeven moment zicht hebben of en wanneer hij kan stoppen met werken of minder gaan werken. Door mijn jarenlange ervaring met het adviseren inzake het pensioen van de DGA kan ik goed meedenken. Ik heb goed zicht op de vermogensstromen vanuit jaarrekeningen en de privé-boekhouding en daarmee de mogelijkheden voor pensioen. Neem daarom contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Vanwege de enorme kennis op het gebied van pensioenopbouw voor de DGA, maken veel accountants hier gebruik van. De accountant is toch degene die zakelijk veel van je weet. Hij kan dus ook signaleren dat het verstandig is, om wat aan pensioenopbouw te doen of dit op een andere manier dan voorheen te doen.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over mijn dienstverlening voor DGA’s? Ik sta je graag te woord. Je kunt mij bereiken op info@spectopensioen.nl of ga naar contact.

Neem contact op

Meer weten over onze dienstverlening? Aarzel niet en neem direct contact op

“Onafhankelijk”

Gonnie Bruis is echt onafhankelijk en objectief. Ze kon ons goed adviseren bij onze wens om de werknemers alleen een vergoeding voor pensioen te geven. Dankzij haar hulp gaan onze werknemers wel echt sparen voor pensioen van die vergoeding. Wij hebben daardoor tevreden werknemers. – Jan

“Goede keuze”

Gonnie Bruis heeft mij goed geholpen bij het inrichten van een pensioenregeling voor het personeel. Ze luistert goed naar onze wensen en maakt hierbij een passende regeling. Daarnaast neemt ze de pensioenadministratie en de berekening van de eigen bijdrage ook voor haar rekening. – André